VetScan tilbyr bildediagnostikk i suveren kvalitet!
Følg oss:
Ring oss: 483 25 000
E-post: mail@vetscan.com
Åpningstider Man-Fre: 08 - 16
Akutt? Ring oss 24/7!

Info Dyreier

VetScan Oslo

Veterinary Imaging & Telemedicine
Telefon: +47 48325000
Epost: mail@vetscan.com

VetScan Bergen

Veterinary Imaging & Telemedicine
Telefon: +47 48325000
Epost: mail@vetscan.com

VetScan Stavanger

Veterinary Imaging & Telemedicine
Telefon: +47 48325000
Epost: mail@vetscan.com

Hva skjer når hunden eller katten min skal gjennomgå en CT- eller MR-undersøkelse?
Om din hund eller katt har behov for CT- eller MR- undersøkelse, må vi først få tilsendt en henvisning fra din veterinær. Vi vil så kontakte deg for å sette opp en time. Når vi har avtalt en time vil du få tilsendt en SMS med en link for bekreftelse av timen. Det er viktig at du bekrefter timen via linken slik at du får all skriftlig informasjon.

For undersøkelser i Oslo:
I Oslo har vi undersøkelser fast hver Onsdag kveld og Søndag ettermiddag, det kan variere noe i forbindelse med helligdager og ferier. Du vil vanligvis få tilbud om time samme uke som veterinæren sender inn henvisning. Hvis din hund eller katt har blitt akutt syk og ikke kan vente til neste ordinære undersøkelsesdag, kan vi også ta imot andre dager i uken, da mot tillegg i prisen. Akutte timer blir vanligvis satt opp på kveldstid.

For undersøkelser i Bergen:
Når vi har fått henvisning for din hund eller katt, vil vi sende deg en bekreftelse på at vi har mottatt henvisningen. Vi setter så opp dager for undersøkelser etter behov, og du vil få tilbud om time straks dette er klart. Vanligvis har vi undersøkelser i Bergen 2 – 3 dager pr mnd. Hvis din hund eller katt har blitt akutt syk og ikke kan vente til neste ordinære undersøkelsesdag, kan vi også ta imot andre dager i uken, da mot tillegg i prisen. Akutte timer blir vanligvis satt opp på kveldstid.

For undersøkelser i Stavanger:
Når vi har fått henvisning for din hund eller katt, vil vi sende deg en bekreftelse på at vi har mottatt henvisningen. Vi setter så opp dager for undersøkelser etter behov, og du vil få tilbud om time straks dette er klart. Vanligvis har vi undersøkelser i Stavanger 1-2 dager pr mnd. I Stavanger har vi undersøkelser på Fredager.