VetScan tilbyr bildediagnostikk i suveren kvalitet!
Følg oss:
Ring oss: 483 25 000
E-post: mail@vetscan.com
Åpningstider Man-Fre: 08 - 16
Akutt? Ring oss 24/7!

Om Vetscan

Om VetScan

VetScan tilbyr i dag CT og MR diagnostikk i Oslo, Bergen og Stavanger. VetScan har samarbeid med svært erfarne radiologer og neurologer (diplomater) i for avlesing av CT/MRI bilder. Undersøkelsene blir gjennomført på lokale, privat-eide MR og CT scannere. Undersøkelsene vil i hovedsak bli utført på faste ukedager, med mulighet for akutte undersøkelser i Bergen og Oslo på forespørsel.

Maskinene er svært avanserte høytesla MR (1,5 T – 3T) maskiner, som gir bilder av ypperste kvalitet. CT maskinen er en 128-512 snitts maskin, noe som gir svært detaljerte bilder. Dette er kun en bildediagnostisk tjeneste, uten noen mulighet eller intensjon om å foreta andre undersøkelser eller behandling av pasientene.

Bildegalleri

Vår misjon

I tillegg til at vi tilbyr bildediagnostikk av ypperste kvalitet, med svært avanserte MR og CT maskiner, som gir bilder av ypperste kvalitet, har vi i VetScan en policy om at alle som henvender seg til oss, enten som henvisende veterinær eller dyreeier skal blir møtt med et smil og god service. Vi gjør hele tiden vårt beste for at alle skal føle at de har blitt godt mottatt og fått den hjelpen de trenger.

  • MRI – Er «golden standard» for å undersøke områder som hjerne, nakke/rygg, og bevegelsesapparatet
  • CT egner seg til de fleste av kroppens organer, og blir mye benyttet til undersøkelse av hjerne, bihuler, bryst- og bukhule, bekken og korsrygg.

Ta kontakt med våre dyktige veterinærer i dag!